Mezelf

wpid-img_20140304_203746.jpg

Wie ben ik?

Ik ben Isabelle en zoals je hierboven ziet moet ik eens voor een betere foto van mezelf zorgen, haha!
Ik ben 23 jaar, maar word al weer 24 op 28 juni! Ik woon samen met mijn fantastische vriend -Bart- en hyperactief konijn -Baptist- in Tienen. We wonen nu in een duplex appartement met een klein terras, maar dromen er regelmatig van om de lotto te winnen en een groot huis met veel grond te kopen (en in mijn droom is het een echte manege).
Mijn grote liefde zijn paarden. Ik begon met paardrijden toen ik 7 was en het is echt mijn passie! Ik heb zelf ook een pony, Schimmeltje. Zij is de pony waarmee ik heb leren rijden toen ik klein was en ik heb haar kunnen overnemen toen de manege ging sluiten. Dit kan ik in alle eerlijkheid de gelukkigste dag van mijn leven noemen!
Sinds begin 2013 echter is het lichamelijk slecht beginnen gaan met mij. Ik kreeg te horen dat ik de ziekte van Crohn had en daarbij ontwikkelde ik nog chronische gewrichtspijn. Ik kon al snel bijna niets meer doen, ik kon niet meer werken, ik kon mijn hobby niet meer uitvoeren, ik kon niet meer afspreken met vrienden, ik kon maar weinig huishoudelijke taken uitvoeren enzovoort. De dokters wisten niet wat er aan de hand was en ik ging me steeds slechter voelen. Uiteindelijk verloor ik hier mijn job en een aantal van mijn vrienden door. Nu zijn we een jaar verder en ondertussen weten de dokters wat ik heb en wat er aan gedaan kan worden. Ik ben dus bezig met een soort van revalidatie (een werk van lange adem…) en ik ga met mini mini stapjes vooruit. Ondertussen ben ik zelfs al weer een beetje aan het paardrijden met Mister. Meer lezen over mijn gezondheid? Dat kan hier!

Waarom begon ik met Ik Ben Nu?

Ik begon met deze blog om verschillende redenen.
Als eerste vond ik het altijd fijn om blogs te lezen, dus waarom er zelf geen beginnen dacht ik dan!
Als tweede wou ik wat bewuster zijn van wat ik allemaal doe. Door ziek te worden en heel veel pijn te hebben, begon ik me mentaal ook slechter te voelen. Door te bloggen wou ik me bewuster gaan worden van wat ik allemaal doe en dus ook van alle fijne en mooie momenten!
En als laatste geeft het bloggen mij natuurlijk ook een hele fijne bezigheid. Ik vind het erg leuk om te doen en het lezen van andere blogs en zelf schrijven voor mijn blog geeft me een dagelijkse bezigheid die ik lichamelijk makkelijk kan doen!

Foto’s

wpid-img_20140227_120003.jpgBaptist

318241_3367026207563_246280605_nIk met Gipsy op wedstrijd in het voorjaar van 2012.

wpid-img_20140307_152630.jpgMika, de kat bij mijn mama.

wpid-2014-02-19-15.32.21.jpg.jpegIk met Mister.

dsc_0364Schimmeltje, mijn lieve schat!

wpid-img_20140411_222451.jpgGandalf – Tigerlily – Lukaku
beter bekend als: Bart (=mijn vriend) – ik – Bart (=mijn broer)

5 thoughts on “Mezelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s